«Κόπηκαν» λευκοί άνδρες στο βίντεο με την παρενόχληση γυναίκας στη Νέα Υόρκη! (video)

Ο σκηνοθέτης του βίντεο που καταγράφει την παρενόχληση και τα μειωτικά σχόλια που δέχεται μια γυναίκα την ώρα που περνά από μπροστά από ορισμένους άντρες ενώ περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, παραδέχθηκε την Πέμπτη ότι στο βίντεο υπάρχουν κυρίως έγχρωμοι και λατινοαμερικανικής καταγωγής άνδρες επειδή έκοψε στο μοντάζ τους περισσότερους λευκούς επικαλούμενος "τεχνικά προβλήματα"!

Ο Ρομπ Μπλις, που βιντεοσκόπησε τη φίλη του Σοσάνα Ρόμπερτς να περπατά στη Νέα Υόρκη είπε ότι πολλοί λευκοί άνδρες κόπηκαν στο μοντάζ αναφερόμενος σε "προβλήματα στον ήχο".

Ο σκηνοθέτης, που συνεργάστηκε με την οργάνωση Hollaback! για το βίντεο παραδέχθηκε ότι "ένας σημαντικός αριθμός λευκών αντρών κόπηκε στο μοντάζ επειδή λόγω του θορύβου δεν γίνονταν κατανοητοί... Για κάποιο λόγο, ό,τι έλεγαν ήταν εκτός κάμερας" πρόσθεσε, ωστόσο κάποιοι θεωρούν ότι τα κίνητρά του δεν ήταν... τόσο αγνά.

Στο σύντομο αυτό βίντεο, διάρκειας 2 λεπτών, η Ρόμπερτς -ηθοποιός- εμφανίζεται να περπατά σιωπηλή στους δρόμους του Μανχάταν, φορώντας ένα τζιν παντελόνι και ένα μπλουζάκι, ενώ την παρενοχλούν επανειλημμένα άνδρες προβαίνοντας σε σχόλια όπως «Εϊ, μωρό» ή «Εϊ, όμορφη».

Στο βίντεο, που έχει τίτλο «10 ώρες στην Νέα Υόρκη από την θέση μιας γυναίκας», απεικονίζεται κάποια στιγμή ένας άνδρας που περπατά δίπλα της για ένα διάστημα 5 λεπτών, χωρίς να της απευθύνει ούτε μια λέξη, ενώ εκείνη δείχνει εμφανώς να τρομάζει.



Ο Ρομπ Μπλις, τράβηξε το βίντεο με μια κάμερα που είχε κρύψει στο σακίδιό του που φόραγε στους ώμους ενώ περπατούσε μπροστά από την ηθοποιό στον δρόμο.

Η Σοσάνα Ρόμπερτς εξήγησε ότι το είδος αυτό παρενόχλησης είναι καθημερινό φαινόμενο. «Με παρενοχλούν όταν χαμογελάω, με παρενοχλούν όταν δεν χαμογελάω. Με παρενοχλούν λευκοί, με παρενοχλούν μαύροι, με παρενοχλούν λατίνοι»...
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ, ΑΜΠΕ