Pharell Happy: Τhe Dog version featuring... Didga (video)

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάμπολλες εκδοχές του, γεμάτου αισιοδοξία, τραγουδιού του Φάρελ Ουίλιαμς Ηappy. Eυτυχισμένοι μουσουλμάνοι, ευτυχισμένοι Σλοβάκοι, ευτυχισμένοι Τζαμαϊκανοί, ευτυχισμένοι Κινέζοι...  Με τόση πολλή ευτυχία γιατί όχι και ευτυχισμένοι... σκύλοι (με μια γάτα γκεσ σταρ); Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο Ρόμπερτ από την Αυστραλία.

O Ρόμπερτ, ο οποίος γύρισε το βίντεο, είναι εκπαιδευτής σκύλων, ο οποίος όμως δεν έχει... σκύλο, αλλά μια γάτα τη Ντίτζα, επίσης γνωστή ως την «ΚΑΛΥΤΕΡΗ γάτα σκέιτμπορντερ του κόσμου» (έχει άψογο ατάραχο στυλ και ως σέρφερ όπως θα διαπιστώσετε). Ο Ρόμπερτ υιοθέτησε την Ντίτζα από ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων και τη λατρεύει.

Ηappy Dogs (feat. Didga):



Παρότι γάτα, η Ντίτζα μεγάλωσε με σκύλους γύρω της, οπότε ανέπτυξε και «σκυλίσια» συμπεριφορά: κάνει κόλπα, απολαμβάνει το κολύμπι στη θάλασσα, παίζει όλη την ώρα με τους τετράποδους φίλους της. Ο Ρόμπερτ αποφάσισε να γυρίσει το (άψογα σκηνοθετημένο) βίντεο για να διασκεδάσει τόσο αυτός όσο και τα σκυλιά που εκπαιδεύει.

Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από το γνωστό τραγούδι του Φάρελ Ουίλιαμς, και αυτό φαίνεται, καθώς ταιριάζει απόλυτα με τη διάθεσή των... ηθοποιών και του τρόπου ζωής τους. Παράλληλα, μέσα από το ειδυλλιακό τοπίο της παραλίας, η Ντίτζα αναδεικνύεται ως η μεγάλη ντίβα που ξεχωρίζει σαν τη γάτα μες τους σκύλους...

Οι γούνινοι φίλοι μας (και ο Ρόμπερτ) μας διδάσκουν ένα μάθημα μέσα από το τραγούδι του Φάρελ: Απολαύσετε αυτό που έχετε και να είστε ευχαριστημένοι, ακόμη και με τα πιο απλά πράγματα. Γούφ!



H Ντίτζα ως άψογη σκέιτμπορντερ:

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ