Σφακιανάκης: Να πάνε να γ@#$%ούν - Η Βανδή ήταν παιδί μεταναστών, εγώ ήμουν μετανάστης

Δριμεία επίθεση στους επικριτές του εξαπέλυσε ο Νότης Σφακιανάκης μέσω του Star. «Να πάνε να γ@#$%ούν!» δήλωσε χαρακτηριστικά, απαντώντας στο θόρυβο που προκάλεσαν τα λεγόμενά του για την Χρυσή Αυγή που οδήγησαν στην αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα που θα εμφανίζονταν.

Ο τραγουδιστής αποκάλεσε δε δικτατορία την κυβέρνηση: «Δεν είναι οι δηλώσεις μου αυτό στο οποίο θα πρέπει να εστιάσει ο κόσμος, αλλά όσα συμβαίνουν! Τα συμβάντα είναι συνταρακτικά. Η διδακτορία που αυτή τη στιγμή ζούμε, που φυλακίζει ανθρώπους όπως και αν λέγονται, από όπου και αν προέρχονται, είναι υπαρκτή. Αύριο θα σου χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, τη δική μου… κατάλαβες;».

«Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Έλληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να γ@#$%ούν από όπου και αν προέρχονται. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. Εγώ είμαι ταχτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου…», συνέχισε.

Ο τραγουδιστής επιτέθηκε και στην Έλενα Ακρίτα για το σχόλιό της στο Facebook περί «πληγωμένου φασιστόπουλου», λέγοντας «από πού και ως πού σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της; Τι να μας πει τώρα;».

Όσον αφορά την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από τη συνεργασία τους, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως η πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου στο Έναστρον θα γίνει προσθέτοντας με έμφαση: «εγώ ήμουνα μετανάστης, εγώ δεν ήμουν παιδί μεταναστών! Ήμουν ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου. Είναι λάθος η επιλογή της, είναι άκαιρη και άκυρη… Σέβομαι την άποψη και τη θέση του κάθε ανθρώπου, όμως επιθυμώ και απαιτώ να σέβονται και τη δική μου».
Πηγή: skai.gr