Χάρι: «Με αντιμετώπιζε σαν νεαρό επιβήτορα» – Ο πρίγκιπας αφηγείται πώς έχασε την παρθενιά του στα 17

«Ταπεινωτικό επεισόδιο (…) Ένα από τα πολλά λάθη μου ήταν ότι το άφησα να συμβεί σε ένα χωράφι, ακριβώς πίσω από μια πολύ πολυσύχναστη παμπ» θυμάται ο Χάρι 

Καυτές αποκαλύψεις κάνει ο πρίγκιπας Χάρι για τη ζωή του στο νέο του βιβλίο, υπό τον τίτλο: «Spare» (Εφεδρικός). Αφότου αναφέρει ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν όταν υπηρετούσε ως πιλότος ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν και ότι έβλεπε τους στόχους του σαν «πιόνια σκακιού», ο δούκας του Σάσεξ δεν ξεχνά και την ερωτική του ζωή. 

«Με αντιμετώπιζε σαν νεαρό επιβήτορα» αναφέρει χαρακτηριστικά στα απομνημονεύματά του ανακαλώντας στη μνήμη του πώς έχασε την παρθενιά του στην ηλικία των 17 ετών, σε ένα χωράφι, πίσω από μια παμπ από μια μεγαλύτερη γυναίκα που αγαπούσε τα άλογα. 


Λίγο αργότερα, τον επισκέφτηκε ένας βασιλικός σωματοφύλακας, ονόματι Μάρκο, στο Ίτον όπου φοιτούσε. 

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος σε μια καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ο σωματοφύλακας είπε στον πρίγκιπα ότι τον είχαν στείλει για να «μάθει την αλήθεια».

«Υποψιαζόμουν ότι αναφερόταν στην πρόσφατη απώλεια της παρθενίας μου, ένα ταπεινωτικό επεισόδιο με μια μεγαλύτερη γυναίκα που της άρεσαν τα 'μάτσο άλογα' και με αντιμετώπιζε σαν νεαρό επιβήτορα». 

Αφού περιγράφει με γλαφυρότητα πώς έκανε σεξ στη γυναίκα, τονίζει ότι μετά του έδωσε «έναν μπάτσο στους γλουτούς και με έστειλε μακριά. Ένα από τα πολλά λάθη μου ήταν ότι το άφησα να συμβεί σε ένα χωράφι, ακριβώς πίσω από μια πολύ πολυσύχναστη παμπ. Χωρίς αμφιβολία κάποιος μας είχε δει».

Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος που στάλθηκε ο Μάρκο να ελέγξει τον 38χρονο σήμερα Χάρι ήταν επειδή το γραφείο Τύπου του Καρόλου είχε ενημερωθεί ότι μια εφημερίδα είχε αποδείξεις ότι έπαιρνε ναρκωτικά, με τον Χάρι να σχολιάζει ότι ήταν «όλα ψέματα».

Τα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ προκύπτει ότι περιλαμβάνουν:

  • παραδοχή χρήσης κοκαΐνης όταν ήταν 17 ετών και σε άλλες περιστάσεις
  • περιγραφή «επικοινωνίας» με τη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα μέσω «μιας γυναίκας με δυνάμεις» - η Νταϊάνα φέρεται να του έστειλε το μήνυμα πως εκείνος ζούσε τη ζωή που δεν μπορούσε η ίδια να ζήσει και ότι κατανοεί τα «τόσα πολλά ερωτήματα» που έχει ο γιος της, ενώ η γυναίκα έκανε αναφορά σε ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι στο σχήμα της βασίλισσας Ελισάβετ που είχε σπάσει ο γιος των Σάσεξ Άρτσι και που έκανε την Νταϊάνα «να κρυφογελάσει»
  • περιγραφή του τρόπου με τον οποίο ο πατέρας του, νυν βασιλιάς Κάρολος, τον ξύπνησε για να του πει ότι η μητέρα του είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα - «μιλούσε ήσυχα, μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν σε σοκ»
  • εκμυστήρευση ότι δυσανασχέτησε με τα χέρια των πολιτών που τον άγγιζαν όταν βγήκε έξω από το Παλάτι για να δεχθεί τα συλλυπητήρια του πλήθους που θρηνούσε το θάνατο της μητέρας του, την οποία «δεν γνώριζαν», καθώς και ότι τον έκαναν να νιώθει «ένοχος» διότι ο ίδιος δεν έκλαιγε και δεν μπορούσε να κλάψει
  • περιγραφή του πώς ο ίδιος και ο αδερφός του νεαρότεροι είχαν πει στον πατέρα τους πως θα καλωσόριζαν την Καμίλα στην οικογένεια αλλά τον είχαν ικετεύσει να μην την παντρευτεί φοβούμενοι μια «κακιά μητριά»
  • αποκάλυψη πως κατά τη στρατιωτική αποστολή του στο Αφγανιστάν σκότωσε 25 μέλη των Ταλιμπάν, τα οποία αντιμετώπιζε ως «πιόνια από σκάκι»
  • αναφορά σε καυγά κατά τον οποίο ο Ουίλιαμ χαρακτήρισε «αγενή» τη Μέγκαν Μαρκλ κουνώντας της το δάχτυλο όταν εκείνη είχε πει στην Κέιτ Μίντλετον πως μάλλον είχε «μυαλό μωρού λόγω των ορμονών»
  • αναφορά στον αδερφό του ως «αρχι-νέμεση» για τον ίδιο
  • εξιστόρηση αστεϊσμού του Καρόλου προς τον ίδιο πως ίσως πράγματι δεν ήταν ο αληθινός πατέρας του, αστείο που ο Χάρι χαρακτηρίζει «κακόγουστο» δεδομένων των φημών που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή ότι ίσως ήταν γόνος του έρωτα της Νταϊάνα με τον αξιωματικό του ιππικού Τζέιμς Χιούιτ.
Πηγή: skai.gr