Ο σταρ του «Εξολοθρευτή» ατενίζει το μέλλον με νέα δόντια και αισιοδοξία! – Ο εθισμός του στα ναρκωτικά και το «restart» στη ζωή του

Ο Έντουαρντ Φούρλονγκ βυθίστηκε σε μια κόλαση κατάχρησης μεθαμφεταμίνης και ηρωίνης, η οποία συνεχίστηκε μέχρι τη γέννηση του γιου του Ethan και οδήγησε σε αρκετές συλλήψεις

Έγινε διάσημος σε αρκετά μικρή ηλικία ως John Connor στο «Terminator 2» και Danny Vinyard στο «American History X», ενώ εμφανίστηκε δίπλα σε σπουδαίους του Χόλιγουντ, όπως ο Arnold Schwarzenegger, η Meryl Streep, ο Ed Norton και ο Liam Neeson. Στην ηλικία των 20 ετών, ο Έντουαρντ Φούρλονγκ (Edward Furlong) βυθίστηκε σε μια… κόλαση κατάχρησης μεθαμφεταμίνης και ηρωίνης, η οποία συνεχίστηκε μέχρι τη γέννηση του γιου του Ethan, που σήμερα είναι 15 ετών, και οδήγησε σε αρκετές συλλήψεις.

Σήμερα, πλέον, εδώ και περίπου πέντε χρόνια, μετά την τελευταία του περιπέτεια με τον νόμο, ο 44χρονος Φούρλονγκ είναι νηφάλιος και κάνει μια νέα αρχή. Μια νέα αρχή και στην κινηματογραφική του καριέρα, καθώς πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στο Τέξας με τον Brad Keller, παραγωγό και σκηνοθέτη που εργάστηκε στο θρίλερ «JFK», για ένα έργο με τίτλο «Charlie's Horse». 

Η νέα του ζωή περιλαμβάνει, επίσης, μια καινούρια οδοντοστοιχία, καθώς τα δικά του είχαν σαπίσει λόγω της πολυετούς χρήσης μεθαμφεταμίνης και περιγράφει τα νέα του, τα οποία πήρε από τους ειδικούς του Λος Άντζελες «Global Implant Dentistry», ως μέρος της... δεύτερης ευκαιρίας του!

Ο ηθοποιός στην ταινία «Terminator 2»

Μιλώντας σε συνέντευξη στη «Daily Mail», ο Furlong ανέφερε: «Είναι υπέροχο να επιστρέφω στο πλατό και μάλιστα νηφάλιος. Το απόλαυσα πραγματικά. Μου αρέσει να δουλεύω. Θα δούμε τι θα συμβεί». Ο Έντουαρντ Φούρλονγκ λέει ότι του πήρε λίγο χρόνο για να δεχτεί την ιδέα να του βγάλουν τα δόντια και να τα αντικαταστήσουν, αλλά παραδέχεται ότι άξιζε τον κόπο.

Ο 44χρονος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ακούγεται περίεργο για μένα να μιλάω για δόντια, επειδή δεν ζω και αναπνέω για την εμφάνισή μου, αλλά κάθε φορά που κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, με έβγαζε από τα ρούχα μου και μου θύμιζε τι είχα κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ωραίο να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία». 

Ο Φούρλονγκ ήταν μόλις 13 ετών όταν ο σκηνοθέτης James Cameron τον έβγαλε από την αφάνεια, για να αναλάβει τον κεντρικό ρόλο του John Connor στο «Terminator 2: Judgment Day».«Ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Μου άρεσαν οι ταινίες και είχα δει τον Εξολοθρευτή, αλλά δεν είχα ιδέα πώς είχε γίνει. Θυμάμαι την πρώτη μέρα σαν να ήταν χθες. Ξυπνούσα στις τέσσερις το πρωί και πραγματικά μισούσα τη ζωή». Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι όσο επιτυχημένος κι αν εμφανιζόταν, πάντα ένιωθε ότι έκανε κάτι για τους άλλους. Φοβόταν ότι οι άνθρωποι θα ανακάλυπταν ποιος πραγματικά ήταν. «Μου συνέβησαν πολλά φοβερά πράγματα, αλλά όλα έχουν ένα τίμημα, τίποτα δεν είναι δωρεάν», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Πρώτα ήρθε η μαριχουάνα, το αλκοόλ και τα μαγικά μανιτάρια. Στη συνέχεια, στην ηλικία των 20 ετών, προστέθηκαν η κοκαΐνη και η ηρωίνη, η μία για να τον βοηθήσει να μείνει ξύπνιος, η άλλη για να τον πάρει ο ύπνος. Και καταλήγει: «Είναι καταπληκτικό που είμαι ακόμα ζωντανός. Είναι το πιο γενναίο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, να μην κάνω χρήση».  

Πηγή: skai.gr