«King corporation»: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο Χουάν Κάρλος έχει κρυφή κόρη

Στο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, με τίτλο σε ελεύθερη μετάφραση «Βασιλική Εταιρεία», αποκαλύπτεται η κρυφή κόρη του Χουάν Κάρλος, Αλεχάνδρα - Ποια είναι; 

Ένα σκάνδαλο πλανάται για άλλη μια φορά στον Οίκο των Βουρβόνων-Ισπανίας και προκλήθηκε, για ακόμη μια φορά, από τον άνθρωπο που κάποτε ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μέλη της ισπανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά ο οποίος τώρα έχει ποσοστά αποδοκιμασίας, τόσο υψηλά, που ανησυχούν τους μοναρχικούς για την αντοχή του θεσμού. Ο λόγος για τον τέως βασιλιά Χουάν Κάρλος Α’.

Μέσω του ενημερωτικού πόρταλ El Confidencial, οι δημοσιογράφοι Χοσέ Μαρία Όλμο και Νταβίντ Φερνάντεζ  αποκαλύπτεται ότι ο Χουάν Κάρλος έχει μια κρυφή κόρη, την Αλεχάνδρα από εξωζυγική σχέση, σε κεφάλαιο του βιβλίου τους, με τίτλο σε ελεύθερη μετάφραση, «Βασιλική Εταιρεία».

Ποια είναι η Αλεχάνδρα, η εκτός γάμου κόρη του Χουάν Κάρλος Α';

Γεννημένη στα τέλη της δεκαετίας του '70 ή στις αρχές της δεκαετίας του '80, σύμφωνα με το βιβλίο, η κρυφή κόρη του τέως βασιλιά, είναι σήμερα παντρεμένη, και μεγάλωσε αγνοώντας ποιος ήταν ο πραγματικός πατέρας της.

King Corp

Η Αλεχάνδρα είναι ξανθιά, ψηλή και όμορφη. Έχει εργαστεί στην βιομηχανία της μόδας και έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες εταιρειών. Προτιμά πάντως να παραμείνει ανώνυμη, αν και στα ανάκτορα, όλοι γνώριζαν την ύπαρξή της. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας από τους λόγους για τους οποίους η Αλεχάνδρα επιμένει να κρύβεται και να αρνείται τη βασιλική της καταγωγή, αφού τρία άτομα επιβεβαίωσαν τη σχέση της — μια πρώην ερωμένη του επίτιμου βασιλιά, ένας από τους στενότερους του φίλους, επιχειρηματίας, και ένας πρώην της ίδιας της γυναίκας —, είναι γιατί η ίδια έχει παιδιά, και «θέλει να αποφύγει τον κίνδυνο μπούλινγκ». 

«Συνωμοσία σιωπής»

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν πάντως ότι ο Χουάν Κάρλος μοιράστηκε με τους στενότερους φίλους του ότι είχε μια κόρη και μάλιστα φαινόταν περήφανος για αυτήν, διαβεβαίωνε ότι ήταν μια έξυπνη γυναίκα, αλλά ήταν πάντα πολύ διακριτικός. 

Επίσημα πάντως, ο ίδιος ο Χουάν Κάρλος, που έχει αυτοεξοριστεί στο Αμπού Ντάμπι, αρνείται ότι έχει κόρη από εξωσυζυγική σχέση.

Η ισπανική ελίτ από την πλευρά της, δεν αποκάλυψε τίποτα για την Αλεχάνδρα, καθώς υπήρχε μια άτυπη «συμφωνία σιωπής». Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα οι «περιπέτειες» του Χουάν Κάρλος Α’ καλύπτονταν υπέρ της διατήρησης της εικόνας του υποτιθέμενου ειδυλλιακού γάμου μεταξύ αυτού και της βασίλισσας Σοφία, που ήταν απαραίτητος για να διατηρήσει όρθια την ίδια την ισπανική δημοκρατία. 

Πηγή: skai.gr