Κλείσιμο

H Γκουίνεθ Πάλτροου έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες - «Νιώθω καταπληκτικά στα 50 μου!»

Η ηθοποιός σχεδιάζει να κάνει ένα πάρτι, έχοντας κοντά της τους διάσημους φίλους της 

Με μια επιχείρηση που προσφέρει συχνά παράξενες θεραπείες για τη γήρανση, η Γκουίνεθ Πάλτροου παραδέχτηκε ότι κάποτε φοβόταν ότι θα πάθαινε «πλήρη κατάρρευση» όταν έκλεινε τα 50.

Αν και τα γενέθλιά της είναι σε λίγες ημέρες, η σταρ του Χόλιγουντ λέει ότι αισθάνεται «καταπληκτικά» και ότι της αρέσει ο τρόπος που μεγαλώνει. 

«Φόρεσα την πιο κοντή φούστα που είχα να φορέσω τουλάχιστον δέκα χρόνια. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν κανόνες σχετικά με το πότε σταματάς να φοράς συγκεκριμένα είδη ρούχων σε μια συγκεκριμένη ηλικία. Για τόσες πολλές γυναίκες... αυτή είναι η κορυφαία περίοδος της ζωής τους. Γι' αυτό είμαι χαρούμενη για τα γενέθλιά μου», έγραψε η ίδια στην ιστοσελίδα της. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου γίνεται 50 ετών στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά αντί του αναμενόμενου φόβου, είπε: «Νιώθω τόσο καλά, είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή, είμαι τόσο ευτυχισμένη που είμαι υγιής», κάτι που δεν ίσχυε όταν έκλεινε τα 40.  

Σε συνέντευξή της στους «Financial Times», η πρωταγωνίστρια του «Shakespeare In Love» παραδέχτηκε: «Εκείνη τη στιγμή πάλευα με το τι σήμαινε για τη ζωή και την καριέρα μου να είμαι μια γυναίκα που δεν ήταν πλέον επιθυμητή και… ''εμπορική''». 

Η ηθοποιός σχεδιάζει να κάνει ένα πάρτι για τα 50ά γενέθλιά της σε άλλη ημερομηνία, έχοντας κοντά της τους διάσημους φίλους της, αλλά η ίδια δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Πηγή: skai.gr