Η Carla Bruni και το φετίχ με τις πατούσες – Σε video από τις διακοπές της στην Ελλάδα «πρωταγωνιστούν» τα πόδια της…

Σε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο βλέπουμε τα… πόδια της να σερβίρουν ένα φλιτζάνι τσάι, να καπνίζουν ένα τσιγάρο, να κρατούν ένα βιβλίο ή να γράφουν σημειώσεις σε ένα σημειωματάριο

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφουν για τη χώρα μας ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι. Έτσι και αυτό το καλοκαίρι, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους επισκέφθηκαν την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Φολέγανδρο για τις διακοπές τους. Ενθουσιασμένη η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας «ανέβασε» στο Instagram ένα βίντεο από το κυκλαδίτικο νησί.

Ωστόσο, στο video, όπως θα δείτε, «πρωταγωνιστούν» τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι και των άλλων δυο μελών της οικογένειας. Κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, αλλά τα πόδια της εναλλάσσονται με τα μαγικά τοπία του νησιού. Έτσι, ανάμεσα στις εικόνες των παραδεισένιων τοπίων, η Κάρλα Μπρούνι έβαλε και μερικές χιουμοριστικές λήψεις στις οποίες εμφανίζονται τα πόδια της ως… αυτοτελείς χαρακτήρες.

Τα πόδια της Carla Bruni

Σε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο βλέπουμε τα… πόδια της να σερβίρουν ένα φλιτζάνι τσάι, να καπνίζουν ένα τσιγάρο, να κρατούν ένα βιβλίο ή να γράφουν σημειώσεις σε ένα σημειωματάριο. «Οι διακοπές είναι μια έκρηξη», αστειεύτηκε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Πρόσθεσε επίσης: «Σημαίνει χαρούμενα πόδια». Η δημοσίευσή της έλαβε πάνω από 12.000 likes!

Όσο για τους θαυμαστές της, δεν τους έλειψε ούτε το χιούμορ, όπως ακριβώς και στο είδωλό τους. «Αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι η ικανότητά σου να παραμένεις φυσική, είναι το βερνίκι νυχιών που δεν είναι πολύ καλά απλωμένο, είναι η μη ρετουσαρισμένη φωτογραφία», ήταν μερικά από τα διασκεδαστικά σχόλια που έγιναν κάτω από το βίντεό της. 
 

Πηγή: skai.gr