Εξαφάνιση ανηλίκων: Διπλή έκκληση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (pics)

Διπλός συναγερμός, για δύο ανήλικους που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, εξαφανίστηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες και από διαφορετικές πόλεις, έχει σημάνει στην Αστυνομία και στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Μάλιστα, στην μία περίπτωση, το αγόρι ίσως κρατείται από κάποιους όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

«Στις 26/08/2019, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Αλά Ελσαζλί, 14 ετών.  Ο Αλά Ελσαζλί έχει κανονικό ύψος, είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Παρακαλούμε να δώσετε την δέουσα προσοχή καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Αλά να κρατείται από τρίτα άτομα παρά τη θέλησή του και λόγω αυτού να αδυνατεί να επικοινωνήσει με τους οικείους του για να ζητήσει βοήθεια», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.


«Επί ποδός» βρίσκονται συγγενείς και φίλοι και για την 15χρονη Μαρία-Ευαγγελία, η οποίο έχει να δώσει ίχνη ζωής  εδώ και 10 ημέρες.


Όπως σημειώνει ο Σύλλογος, «στις 23/8/2019, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαλανδρίου, η Μαρία-Ευαγγελία Γ., 15 ετών.

Η Μαρία-Ευαγγελία Γ. έχει ύψος 1,68 μ., έχει 57 κιλά βάρος, έχει σκούρα καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Η Μαρία-Ευαγγελία Γ. φορούσε ροζ μπλούζα, φούξια ζακέτα, μαύρο παντελόνι και άσπρα παπούτσια. Έχει σκουλαρίκι στη μύτη». 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, για κάποιο απο τα δύο παιδιά, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Πηγή: skai.gr