Νέο βίντεο ντοκουμένο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και την παρέα των Κρητικών

Νέο βίντεο του Βαγγέλη Γιακουμάκη με την παρέα των Κρητικών, προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά την συνέχιση της δίκης για τον θάνατο του άτυχου νέου.

Μάλιστα το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR είναι τραβηγμένο από τον ίδιο τον Βαγγέλη.

Παρά το γεγονός ότι το παιδί, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του,  ζούσε έναν εφιάλτη, προσπαθούσε να επιβιώσει στη σχολή.

Έκανε παρέα μαζί τους. Είχε κοινωνική επαφή με τους φερόμενους βασανιστές του. Μάλιστα οι εικόνες έχουν καταγραφεί λίγο καιρό αφότου ο Βαγγέλης είχε ζητήσει και είχε αλλάξει δωμάτιο. Το αποκαλυπτικό υλικό προβλήθηκε σήμερα στο δικαστήριο όπου συνεχίστηκε η δίκη.

Η οικογένεια Γιακουμάκη αναγκάστηκε να ξαναφύγει για την Κρήτη, αφού διεκόπη η δίκη και να επιστρέψει ξανά στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φαίνεται να έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίας εις βάρος του σπουδαστή. 

Οι κατηγορούμενοι φαίνεται  να του έριχναν καυτό νερό, να τον χτυπούσαν, να τον έφτυναν και να τον κρεμούσαν από τα παράθυρα. 

Οι 9 Κρητικοί κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Κανείς τους δε βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο.

«Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν απαραίτητη η παρουσία των κατηγορουμένων και δεν τη διέταξε» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Πιστιόλας Γιώργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της απόφασης  για την υπόθεση  θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου.


Πηγή: STAR