Νέος Κόσμος: Μητέρα πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό

Τραγικό θάνατο βρήκε μία μητέρα που πήδηξε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Προκοπίου Κατζαντώνη στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μητέρα είχε προηγουμένως πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια στο κενό.

Από την πτώση η νεαρή μητέρα βρήκε ακαριαίο θάνατο, ωστόσο η πτώση του παιδιού ανακόπηκε από τα δέντρα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί κατέβαλλαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς το παιδί κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, «το κορίτσι ηλικίας 4,5 ετών διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου στις 17:00, διασωληνωμένο από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, άσφυγμο με κόρες σε μυδρίαση υπό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έγινε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Δηλωθείσα ώρα θανάτου 17:40»

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 16.30 περίπου, μπροστά στα έντρομα μάτια των περιοίκων οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. 


Πηγή: skai.gr