Μαρτυρία ανήλικης μαθήτριας: Πώς μπλέχτηκα στο κύκλωμα μαστροπών

Με το δέλεαρ της συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή της Ραπ, προσεγγίστηκε αρχικώς η ανήλικη μαθήτρια η οποία είχε μπλεχτεί στα δίκτυα του κυκλώματος μαστροπών που εξιχνίασε χθες η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με την κατάθεση της.

Όπως αναφέρει το νεαρό κορίτσι το οποίο μετακόμισε σχετικά πρόσφατα στην Αθήνα με την μητέρα της και τον σύντροφο της, το 2018 ευρισκόμενη σε ένα μπαρ γνώρισε κάποιον άνδρα φερόμενο ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του μαγαζιού, ο οποίος και την ενέπλεξε με το κύκλωμα.

«Μια μέρα συναντηθήκαμε και βγήκαμε βόλτα. Μου είπε μια φορά να παίξω σε βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ, που ήταν φίλος του και συμφώνησα. Όταν πήγαμε για το βίντεο κλιπ ήταν άλλες δυο κοπέλες μαζί. Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα μας είπε να πάμε σε ένα σπίτι στα νότια προάστια για να πληρωθεί. Κάποιες φορές μετά πήγαμε σε εκείνο το σπίτι.» Παραθέτει.

Η νεαρή που όπως αναφέρει είχε δηλώσει, στα ψέματα, ότι ήταν 18 ετών, σύντομα δέχθηκε πρόταση να εργαστεί ως εκδιδόμενη, από τον φερόμενο φίλο του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων.

Ο εν λόγω, την πληροφόρησε πως διαχειριζόταν ιστοσελίδα στην οποία εργάζονταν 30 κοπέλες. 

"Μου είπε ότι είναι σαιτ συνοδών. Μου είπε να βγάλουμε γυμνές φωτογραφίες, ότι θα εργαζόμουν όποτε ήθελα, θα είχα οδηγό και θα έπαιρνα 60 από τα 130 ευρώ." Αναφέρει.

Περίπου 15 ημέρες αργότερα  το κορίτσι μετέβη στο σπίτι των νοτίων προαστίων όπου και έκανε φωτογράφηση με τις φωτογραφίες να δημοσιοποιούνται στην ιστοσελίδα στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Τότε άρχισα να εργάζομαι. Εγώ είχα το ψευδώνυμο Στέφη. Εργάστηκα συνολικά πέντε ημέρες κι έκανα περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού..» Παραδέχεται, συμπληρώνοντας πως άμεσα θέλησε να ξεφύγει από το κύκλωμα και ζήτησε να αποδεσμευτεί επικαλούμενη αθλητικές υποχρεώσεις που είχε.

«Σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε. Έστειλα μήνυμα στον επικεφαλής του γραφείου ότι ήθελα να σταματήσω γιατί είχα αγώνες χορού. Μου είπε να βρούμε λύση, αλλά του είπα ότι δεν προλάβαινα. Μου έστειλε μια φορά μήνυμα στο Instagram αλλά δεν του απάντησα...» Δηλώνει.

Πηγή: skai.gr