Έκρηξη ΙΧ Βουλιαγμένη: Η ΕΛΑΣ εξετάζει ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται η έκρηξη παγιδευμένου αυτοκίνητου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο ιδιοκτήτης του, ένας αλλοδαπός Λιβανικής καταγωγής με Αυστραλιανό Διαβατήριο. 

Η αστυνομία ψάχνει να βρει ποιες ακριβώς δραστηριότητες είχε ο 56χρονος τραυματίας του οποίου δεν κινδυνεύει η ζωή. Ο άνδρας φαίνεται ότι ήταν γνωστός στις αρχές, άλλα είχαν χαθεί τα ίχνη του από την περασμένη άνοιξη.
 
Οι αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για αντίποινα στην δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία τον περασμένο Οκτώβριο στην Άνω Γλυφάδα ο οποίος είχε σχέση με την Αυστραλιανή μαφία ή να πρόκειται για ξεκαθάρισμα στους κόλπους ανθρώπων της νύχτας.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που «σείστηκε ο τόπος», ενώ ενδεικτικό της σφοδρότητας είναι το γεγονός ότι τα συντρίμμια του οχήματος έχουν εκτοξευθεί σε απόσταση 150 μέτρων, στο αντίθετο ρεύμα.

Ο ασθενής ετοιμάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Είναι αιμοδυναμική σταθερός με κατάγματα στην κνήμη και την φτέρνα του δεξιού ποδιού, καθώς και κατάγματα στο δεξί χέρι. Φέρει και τραύματα και στο αριστερό πόδι τα οποία θα αντιμετωπιστούν συντηρητικά.