Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης, θύμα βιασμού των δολοφόνων της Τοπαλούδη

Τις δραματικές στιγμές που βίωσε στα χέρια των δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη περιέγραψε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η 19χρονη, που όπως έγινε γνωστό, βιάστηκε από τους κατηγορούμενος αλλά και από ένα ακόμη 23χρονο Ρομά, μόλις λίγες ώρες μετά την φρικτή κακοποίηση και δολοφονία της άτυχης Ελένης.

Στην κατάθεσή της, η άτυχη κοπέλα που έχει διαγνωστεί με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, περιέγραψε πως η βόλτα με το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε απόλυτο εφιάλτη για την ίδια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η 19χρονη, οι τρεις νεαροί , με το πρόσχημα μιας βόλτας την οδήγησαν στην περιοχή Ενυδρείο, όπου και την εξανάγκασαν να συνευρεθεί μαζί τους.

«Μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο Ενυδρείο, ο ένας με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες.

Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους.» Παραθέτει χαρακτηριστικά η άτυχη νεαρή.

Όπως διευκρίνισε η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κρικοπούλου, η κοπέλα δεν διατηρούσε φιλικές επαφές με τους βιαστές, γνωρίζονταν ωστόσο στο πλαίσιο της μικρής, τοπικής κοινωνίας του νησιού.

"Φίλοι δεν ήταν. Ήταν απλά γνωστοί υπήρχε μία οικειότητα μεταξύ τους σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας, οι οποίοι είχαν συνάντηση σε ένα συγκεκριμένο μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό. Ο αδερφός του Ρομά φοιτούσε στο σχολείο όπου φοιτούσε και η 19χρονη. Υπήρχε μία οικειότητα όχι εμπιστοσύνη".

Ο βιασμός του κοριτσιού, έγινε σύμφωνα με τις δηλώσεις της δικηγόρου της σε δύο φάσεις, καθώς οι δράστες διέκοψαν λόγω της ξαφνικής εμφάνισης ατόμων στο σημείο.

"Ήταν σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο υπήκοος Αλβανίας και κατέληξαν και οι δύο μαζί σε μία δεύτερη χρονική στιγμή γιατί η πράξη διακόπη λόγω προσέλευσης κάποιων άλλων ατόμων".

Ο δράστης της δολοφονίας αλλά και του βιασμού οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Εισαγγελέα.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος Ρομά, καταγγέλλει πως ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.
Πηγή: skai.gr