Κλείσιμο

Τα σχέδια της μαφίας του χρυσού για επέκταση στο Λας Βέγκας

Αίσθηση έχει προκαλέσει, στο περιθώριο της προφυλάκισης του διάσημου ενεχυροδανειστή, η αποκάλυψη πως στα άμεσα σχέδια της λεγόμενης Μαφίας του χρυσού, φέρεται να ήταν και η.. επέκταση στο Λας Βέγκας, με προφανή σκοπό να «μπουν» και στην αγορά των καζίνο.

Η ασφάλεια μάλιστα έχει καταγράψει χαρακτηριστικούς διαλόγους του τηλενεχυροδανειστή, με υπάλληλο εταιρείας του, όπου ο πρώτος ζητά να ενημερωθεί από τον δεύτερο σχετικά με την πορεία των εξελίξεων όσον αφορά την πολυπόθητη επέκταση των δραστηριοτήτων στην Αμερική.

Όπως ενδεικτικά καταγράφεται από το ρεπορτάζ, ο υπάλληλος ενημερώνει πως δεν έχει λάβει απάντηση σε σχετικό email που έχει αποστείλει εδώ και μια εβδομάδα, εκφράζοντας ανησυχία για το γεγονός πως οι δικηγόροι δεν έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής.

Παράλληλα, διαβεβαιώνει πως έχει πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με διάθεση ακινήτων σε περιοχές που επιτρέπεται.

Ο ενεχυροδανειστής, προτρέπει τον υπάλληλο να προσπαθήσει για νέα επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, την ίδια κιόλα στιγμής, και εκείνος παρουσιάζεται διστακτικός επικαλούμενος την διαφορά ώρας, παραθέτοντας αφενός πως τα καταστήματα είναι μάλλον κλειστά εκεί τώρα και αφετέρου το γεγονός πως πλέον έχουν ασκήσει μεγάλες πιέσεις στην άλλη πλευρά, ζητώντας και ρωτώντας πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Πηγή: skai.gr