Δολοφονία 72χρονης: Δεν αποδεικνύεται η δήλωση συζύγου για πρόβλημα υγείας

Ανατροπή φαίνεται να σημειώνεται στην οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο στην οποία 80χρονος ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του μετά από κοινή τους συνεννόηση. 

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου Βόλου όπου διακομίστηκε με υπερβολική δόση χαπιών, ο 80χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς όλες τις πράξεις του, υποστηρίζοντας πως λύτρωσε την βαριά ασθενή σύζυγό του και ότι ο ίδιος ήθελε να πεθάνει καθώς πάσχει από σοβαρές ασθένειες.

Ανέφερε, σύμφωνα με την αστυνομία, πως είχαν συμφωνήσει με τη σύζυγό του να αυτοκτονήσουν μαζί και μετά τη δολοφονία της, επιχείρησε και ο ίδιος να πεθάνει. Έτσι, αποφάσισε να τη σκοτώσει στον ύπνο της, φράζοντας της το στόμα και τη μύτη. Η άτυχη 70χρονη άφησε την τελευταία της πνοή πιθανότατα από ασφυξία, και για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 72χρονης έχει παραγγελθεί νεκροψία- νεκροτομή. Πάντως, οι αναφορές του συζυγοκτόνου δεν επιβεβαιώνονται από γιατρούς που ρωτήθηκαν σχετικά.

Ο 82χρονος δράστης παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο Βόλου κρατούμενος. Μόλις ανακάμψει θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Να σημειωθεί τέλος, πως το ζευγάρι είχε δύο παιδιά τα οποία διαμένουν στο εξωτερικό.

Πηγή: taxydromos.gr

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΕΛΑΣ