Έκκληση σε όσους ήταν στο σκάφος με τα φερόμενα αγνοούμενα κορίτσια

Αγωνία για τα δύο 9χρονια δίδυμα κορίτσια που σύμφωνα με τον πατέρα τους αγνοούνται μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Οι γονείς αναγνώρισαν τα κορίτσια σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού να αποβιβάζονται από ιδιωτικό σκάφος στο Λιμάνι της Ραφήνας.

Πάντως, το Λιμενικό υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στην Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο, και τα στοιχεία των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονται στην λίστα.

Αυτή την ώρα ο πατέρας βρίσκεται στο Λιμεναρχείο Ραφήνας προκειμένου να ελέγξει τις λίστες με τα άτομα που έχουν διασωθεί.

Έκκληση σε όλους όσοι ήταν πάνω στο σκάφος και αναγνώρισαν τα κορίτσια να απευθυνθούν στην αστυνομία, στην πυροσβεστική και στο λιμενικό απηύθυναν μέσω του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Ανδριόπουλος διασώστης του Ερυθρού Σταυρού αλλά και ο καπετάνιος του σκάφους Δημήτρης Περήφανος που διέσωσε συνολικά 25 άτομα.

Ο καπετάνιος είπε πως συνολικά διασώθηκαν τέσσερα παιδάκια.

«Υπήρχε μια γυναίκα που έλεγε "τα παιδιά μου, τα παιδιά μου". Ρώτησα, τα παιδιά είναι της κυρίας εδώ στο πλοίο; Ναι μου απάντησαν τα μέλη του πληρώματος. Στη συνέχεια βγήκαν έξω τα παιδάκια και είχα την εντύπωση ότι ένας κύριος που έφυγε τελευταίος πρέπει να ήταν ο μπαμπάς των δύο άλλων κοριτσιών, σημείωσε ο καπετάνιος.
Πηγή: skai.gr
TAGS: μάτι