Οι καταθέσεις των έξι «κλειδί» για την υπόθεση αυτοκτονίας του 15χρονου

Εν αναμονή των καταθέσεων των γονιών του 15χρονου αγοριού που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη αλλά και των έξι προσώπων του κατήγγειλε ότι τον εκφόβιζαν στον σχολείο είναι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Με βάση τις καταθέσεις θα αποφασιστεί πώς θα προχωρήσει η έρευνα και θα σχηματιστεί η πρώτη εικόνα για το κατά πόσον είναι δυνατό να καταλογιστούν ευθύνες, καθώς στο σημείωμά που άφησε πίσω του ο νεαρός κατονόμαζε μεν τους έξι όμως δεν τους απέδιδε συγκεκριμένες πράξεις.

Οι Αρχές εστιάζουν επίσης στο ημερολόγιο που τηρούσε ο 15χρονος τους τελευταίους μήνες, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο λίγο πριν θέσει τέλος στη ζωή του να έλαβε χώρα κάποιο τραυματικό γεγονός που τον ώθησε στην αυτοχειρία – πιθανώς σε ένα πάρτι όπου είχε πάει πριν το τραγικό γεγονός.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί προτίθενται να ζητήσουν πρόσβαση στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του αγοριού και στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να αποκομίσουν σαφέστερη εικόνα για τις επαφές που είχε ο 15χρονος με συμμαθητές και συνομηλίκους του.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση έχει διατάξει για την υπόθεση ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.

Η κηδεία του 15χρονου αγοριού θα λάβει χώρα στις 18:00 το απόγευμα σήμερα Τρίτη, που σημαίνει πως οι καταθέσεις των γονιών αναμένονται το νωρίτερο αύριο.


Πηγή: skai.gr