Συγκινεί ο Πύρρος Δήμας: Η δύναμη της Αναστασίας μας κρατά όρθιους

Τις ευχαριστίες για τη συμπαράσταση που δέχθηκε για το χαμό της γυναίκα του εκφράζει ο Πύρρος Δήμας, με μήνυμα του στο Facebook.

O χρύσος Ολυμπιονίκης, ευχαριστεί προσπωικά το  Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» και τον νευροχειρουργό Νίκο Γεωργακούλια και στην ομάδα του, τον όμιλο «Υγεία», τον διευθύνοντα σύμβουλο Ανδρέα Καρταπάνη, την Ευαγγελία Ραζή και την Πρότυπη Ογκολογική Ομάδα της με τον ογκολόγο Κωνσταντίνο Δαρδούφα, αλλά και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέα Δρακόπουλο.

Το ίδιο θερμά  ευχαριστεί το προσωπικό που συνάντησαν σε θαλάμους, διαδρόμους, εργαστήρια νοσοκομείων, αίθουσες χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, χειρουργεία.

Ο Πύρρος Δήμος δηλώνεις πεπεισμένος ότι ο καρκίνος θα ηττηθεί γιατί έχει έναν κόσμο από υπέροχους ανθρώπους να τον πολεμάει και αναφερόμενος στη γυναίκα του επισημαίνει: «Η Αναστασία αγωνίστηκε τρία χρόνια απέναντι στο καρκίνο. Στάθηκε γενναία. Ηταν πάντα γεμάτη δύναμη. Και αυτή η δύναμη δίνει σε μένα και στα παιδιά μας το κουράγιο να σταθούμε όρθιοι».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Πηγή: skai.gr