Ανοιχτό διαγωνισμό για προκατασκευασμένους οικίσκους προκήρυξε η ΥΠΑ

Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την προμήθεια προκατασκευασμένων οικίσκων για την αποθήκευση του αρχείου και εξοπλισμού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, προϋπολογισμού 150 χιλιάδων ευρώ, προκήρυξε η ΥΠΑ, στο πλαίσιο της μετεγκατάστασης οργανικών μονάδων από το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Πρόκειται για το δεύτερο ηλεκτρονικό διαγωνισμό στον οποίο προχωρά η ΥΠΑ σε λίγες ημέρες, καθώς εντείνονται οι προετοιμασίες για την μετεγκατάσταση οργανικών μονάδων της Υπηρεσίας από το Ελληνικό, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια 9 οικίσκων και θα χρηματοδοτηθεί από τον τακτικό προϋπολογισμό της Υπηρεσίας για το 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν να υποβάλλουν προσφορές τη Δευτέρα, 23 Απριλίου ενώ καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών έχει οριστεί η εβδόμη Μαϊου.

Η μετεγκατάσταση της ΥΠΑ από το Ελληνικό έχει εξελιχθεί σε δύσκολο εγχείρημα για τη διοίκηση της Υπηρεσίας, η οποία αν και γνώριζε εδώ και τουλάχιστον ένα έτος πως θα έπρεπε να αποχωρήσει από το Ελληνικό, δεν έχει κάνει σχεδόν καμία προετοιμασία, με αποτέλεσμα να θεωρείται απίθανο να προλάβει την καταληκτική ημερομηνία, στις 30 Ιουνίου.

Πηγή: Αχιλλέας Τόπας