Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε επιθέσεις με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας

Τέλος στην αιματηρή δράση σπείρας Πακιστανών που πραγματοποιούσε επιθέσεις με την απειλή μαχαιριών, κατά ανυποψίαστων πολιτών σε Φιλοπάππου, Ακρόπολη και Μοναστηράκι, έβαλαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας, συλλαμβάνοντας 6 άτομα ηλικίας από 19 έως 34 ετών από την περιοχή του Αιγάλεω, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού στις 3 Μαρτίου και τρεις ληστείες με συνολικά δέκα θύματα.

Η δράση τους είχε ξεκινήσει προ διμήνου και μάλιστα ενεργούσαν με ιδιαίτερη σκληρότητα, ενώ έκαναν τις επιθέσεις τους κυρίως βραδινές ώρες.

Τα μέλη της σπείρας δρούσαν ομαδικά και ταυτόχρονα, αιφνιδιάζοντας και περικυκλώνοντας τα θύματά τους και στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριών, τους αποσπούσαν κινητά τηλέφωνα, χρήματα και τιμαλφή. Όσοι δεν επιχειρούσαν να αντισταθούν δεν δίσταζαν να τον μαχαιρώνουν. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δώδεκα υπήκοοι Πακιστάν, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πηγή: skai.gr