Αναστολή πλειστηριασμών για αύριο εξετάζει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος

Σε αναστολή των πλειστηριασμών για αύριο Τετάρτη προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος μετά και από παράκληση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, λόγω του ότι δεν επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις για την περιφρούρηση τους εξαιτίας των μέτρων για την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και τις διαδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που είναι προγραμματισμένη για αυτή την ώρα.

«Μένει στους συμβολαιογράφους να αποφασίσουν», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ επιτέθηκε σε μερίδα του Τύπου αλλά και τη ΝΔ, λέγοντας ότι «διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και παραπληροφορούν με τον ισχυρισμό ότι εκπλειστηριάζοντας πρώτες κατοικίες, μικρής αξίας».

Επικριτικός για τη στάση των ανδρών της αστυνομίας όσον αφορά τους δημόσιους εκπλειστηριασμούς, αλλά υπέρ των διαμαρτυριών εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός.

Πηγή: skai.gr