Ποτά «μπόμπες» ανακάλυψε το ΣΔΟΕ στο Γκάζι

To «σαφάρι» του ΣΔΟΕ, για υποθέσεις, που αποτελούν μάστιγα για το κοινωνικό σύνολο, έβγαλε λαβράκι.

Σε έφοδο, που έγινε χτες σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά κλαμπ στην περιοχή Γκάζι, αποκαλύφτηκε εργαστήριο εμφιάλωσης παράνομων ποτών, που αποτελούν κίνδυνο – θάνατο για τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εργαστήριο είχε στηθεί σε παρακείμενο διαμέρισμα, η ιδιοκτήτρια του οποίου δεν συνελήφθη και αναζητείται.

Στον ίδιο χώρο, όπου κατασχέθηκαν 400 φιάλες ποτά «μπόμπες», βρέθηκε επίσης μεγάλη ποσότητα αναβολικών χαπιών, καθώς επίσης και ποσότητα χαπιών για τη στυτική δυσλειτουργία, που προφανώς είχαν εισαχθεί παράνομα.

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί, που εργάζονταν ως υπεύθυνοι και ως υπάλληλοι του μπαρ, οι οποίοι αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή με το παράνομο εργαστήριο εμφιάλωσης, ενώ αναζητούνται η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος και ένας ακόμη Αλβανός.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν τις «μπόμπες», αξιοποιώντας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες τα νοθευμένα ποτά έφταναν στο παράνομο εμφιαλωτήριο σε πεντόλιτρα και στη συνέχεια γινόταν η μετάγγιση στα μπουκάλια, που έφταναν εκεί από το μπαρ.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης 600 καρτέλες με χάπια αναβολικά, καθώς και χάπια διεγερτικά.

Οι άνδρες του ΣΔΟΕ ενημέρωσαν επίσης όλες τους αρμόδιους για τη δημόσια υγεια φορείς, ενώ αναμένεται να κινηθούν διαδικασίες, για την αφαίρεση της άδειας του μπαρ.
Πηγή: Μαίρη Μπενέα