Αίσιο τέλος είχε η ομηρία ανηλίκου στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου

Αίσιο τέλος είχε η κατάσταση ομηρίας ανηλίκου, από τον ίδιο του τον πατέρα, στο αστυνομικό τμήμα του Γαλατσίου. 

Νωρίτερα είχε επικρατήσει συναγερμός στο ΑΤ, όταν Νιγηριανός κρατούμενος είχε πάρει όμηρο το ανήλικο παιδί του, απειλώντας να αυτοκτονήσει. Πληροφορίες ήθελαν τον Νιγηριανό να απειλεί να σκοτώσει το παιδί του με το σπασμένο τζάμι, αλλά εν συνεχεία διαψεύστηκαν. 

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν αστυνομικοί του ΤΑ Γαλατσίου πήγαν στο σπίτι του αλλοδαπού, όπου ήταν με το μικρό κοριτσάκι του και τον συνέλαβαν μετά από μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του γυναίκα ομοεθνής του, για βιασμό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα, μαζί με το κοριτσάκι, καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, δεν μπορούσαν να το χωρίσουν από τον πατέρα του, εφόσον δεν υπήρχε σχετική εισαγγελική απόφαση.

Εκεί όμως, γύρω στις 2.30 μετά το μεσημέρι, ο Νιγηριανός ξαφνικά έσπασε ένα τζάμι του τμήματος και με ένα γυαλί απειλούσε να αυτοκτονήσει, κρατώντας στην αγκαλιά το κοριτσάκι και λέγοντας ότι θα έκοβε το λαιμό του αν του το έπαιρναν και το έδιναν σε ίδρυμα.

Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις, πριν από λίγο ο συλληφθείς πείστηκε να παραδώσει το γυαλί και να αφεθεί στα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι αυτή την ώρα έχουν αρχίσει την προανάκριση, ενώ αναμένεται απόφαση του εισαγγελέα για το τί θα γίνει με το παιδί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για βιασμό.
Πηγή: skai.gr