Περιστέρι: Πριν τη σύντροφό του είχε σκοτώσει & τη σύζυγό του

O 45χρονος που ομολόγησε στους γιατρούς του τη δολοφονία της συντρόφου του, την Πέμπτη, στο Περιστέρι, είχε δολοφονήσει και την σύζυγό του, πριν από περίπου 10 χρόνια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μετά την πρώτη δολοφονία, ο δράστης είχε νοσηλευτεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί.

Τον τελευταίο καιρό έμενε στο ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος, όπου τον παρακολουθούσε γιατρός, έπαιρνε τα φάρμακα του και έβγαινε κάθε μεσημέρι.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, στο διάστημα αυτό, ο άνδρας σύναψε σχέση με την 51χρονη, την οποία και επισκεπτόταν τακτικά στο σπίτι της, κατά τη διάρκεια των εξόδων του.


Όταν σήμερα το πρωί επέστρεψε στο Δαφνί, μιλώντας στον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, ομολόγησε πως είχε μαχαιρώσει την σύντροφό του, υποδεικνύοντας και το διαμέρισμα που διέπραξε το έγκλημα.

Ο ψυχίατρος αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και όταν οι άνδρες ασφαλείας πήγαν στο σπίτι της, βρήκαν τη σορό της που έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως η ανθρωποκτονία διεπράχθη το απόγευμα της Τετάρτης.

Την ώρα που της σύλληψης του, κατά την οποία δεν προέβαλε καμία αντίσταση, ο 45χρονος είπε τους αστυνομικούς πως σκότωσε τη γυναίκα επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.
Πηγή: skai.gr