"Ξινές" βγήκαν οι διακοπές για μια οικογένεια Βούλγαρων στη Χαλκιδική

Πρώτη ημέρα των διακοπών τους και μόλις λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν στο κατάλυμα τους, Στις 08:30 το πρωί, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι γονείς με τα δυο παιδιά τους και τη γιαγιά, βγήκε για άγνωστη αιτία από τον δρόμο και προσέκρουσε σε δέντρο στην επαρχιακή οδό Μεταμόρφωσης Βατοπεδίου.

Τα δυο παιδιά, ένα τρίχρονο κορίτσι κι ένα πεντάχρονο αγόρι τραυματίστηκαν σε κεφάλι και σώμα, όπως και η ηλικιωμένη που καθόταν μαζί τους στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου, εκεί κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά των παιδιών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και για να κερδηθεί χρόνος έγινε αερο - διακομιδή με ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Το κορίτσι που φέρει σοβαρότερες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρεται αυτή την ώρα στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ το αγόρι διακομίζεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η κατάσταση των δυο παιδιών κρίνεται σοβαρή και σταθερή, ενώ στο νοσοκομείο Πολυγύρου νοσηλεύεται η γιαγιά. Καλά στην υγεία τους είναι οι γονείς.
Πηγή: skai.gr - Ελένη Ιατρού