Προφυλακιστέος ο 52χρονος για το βιασμό της φοιτήτριας

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτρίας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας στην Δάφνη. Ο 52χρονος κατηγορείται ότι επί 24 ώρες κρατούσε δεμένη την 20χρονη που εργαζόταν στο σπίτι του και τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της κοπέλας. Μάλιστα υπέβαλε αίτημα να εξεταστεί για αναπηρία.

Για την υπόθεση εξέδωσαν ανακοίνωση οι συνήγοροι της φοιτήτριας, ζητώντας από τα ΜΜΕ διακριτικό χειρισμό του ευαίσθητου θέματος.

Η δήλωση 

"Τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα.

'Η ίδια και η οικογένειά της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την συμπαράσταση, προτεραιότητά της όμως είναι η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλεί για κατανόηση και διακριτικό χειρισμό".

Εντωμεταξύ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η αστυνομία έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και φωτογραφίες του.

Πρόκειται για τον Κοντζιλέλο Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα.

Η δημοσίευση των στοιχείων αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του συλληφθέντα και για την αποκάλυψη τυχόν παρόμοιων αδικημάτων.

 

Πηγή: skai.gr - Δημήτρης Δαμιανός