Κλείσιμο

Θεσσαλονίκη: Γιατρός φέρεται να δολοφόνησε γυναίκα μέσα στο Ιπποκράτειο

Μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης δολοφονήθηκε η 36χρονη Γεωργιανή από την Αθήνα που είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από την περασμένη εβδομάδα. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε ρέμα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε από ένα 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στις 27 Απριλίου. Έκτοτε ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η άτυχη 36χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω Facebook με το γιατρό του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη την Πέμπτη στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αυτή την ώρα μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πλάνα από το κλειστό κύκλωμα καμερών στο νοσοκομείο ο γιατρός φέρεται να μετέφερε το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν.
Πηγή: skai.gr