Ετοιμάζονται για νέα μπλόκα οι αγρότες – κλειστή σταθερά η Νίκαια

Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νίκαιας, στη Λάρισα, στο ρεύμα προς την Αθήνα, λόγω της κινητοποίησης των αγροτών.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθούν ακόμη και αιφνιδιαστικά προς το μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αφήνουν εν τω μεταξύ οι αγρότες των Σερρών, που χθες Πέμπτη, για δεύτερη ημέρα επιχείρησαν να κατευθυνθούν στο τελωνείο, αλλά παρεμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου.

Στις 17:00, στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, αγρότες από 11 μπλόκα της κεντρική Μακεδονίας θα συνεδριάσουν για να οριστικοποιήσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Το απόγευμα, 18:00 με 20:00 οι αγρότες θα κλείσουν την Παλαιά Εθνική οδό Λάρισας - Κοζάνης, στον κόμβο Αργυροπουλίου, στο ύψος Μελούνα.

Οι αγρότες της Αχαΐας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις του και κλείνουν σε καθημερινή βάση και για δύο ώρες την εθνική οδό Πατρών Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, από τις 17:00 έως τις 19:00.

Κλειστός επ’ αόριστον παραμένει και ο κόμβος Αγίου Δημητρίου της Ιονίας Οδού στην Άρτα, όπου οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους.
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ