Κλείσιμο

Eξαφάνιση μυστήριο γυναίκας που εγκατέλειψε όχημα στη γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου

Μυστήριο αποτελεί η εξαφάνιση της γυναίκας που νωρίς το πρωί του Σαββάτου εγκατέλειψε το όχημά της στην γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης κι εξαφανίστηκε. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές που ξεκίνησαν έρευνες καθώς εξετάζεται το σενάριο να έχει πέσει στη θάλασσα.

Οι έρευνες του Λιμενικού συνεχίζονταν μέχρι αργά το απόγευμα, όμως πλέον σταμάτησαν λόγω σκότους και θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, υπεύθυνος της γέφυρας ενημέρωσε το πρωί το λιμενικό τμήμα Ρίου για πιθανή πτώση ατόμου μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου πυλώνα.

Όπως ανακοινώθηκε, κάμερα κατέγραψε αρχικά, αυτοκίνητο, το οποίο στάθμευσε ανάμεσα στους δύο πυλώνες γέφυρας. Στη συνέχεια ο οδηγός, που φέρεται ότι είναι γυναίκα, η οποία βγήκε από το όχημα και κατευθύνθηκε προς το πεζοδρόμιο της γέφυρας. Όμως δεν υπήρξε καμία άλλη καταγραφή σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της.

Άμεσα άρχισαν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, πλοία της πορθμειακής γραμμής Ρίου - Αντιρρίου και ένα αλιευτικό σκάφος. Παράλληλα, τρία περιπολικά αυτοκίνητα του Λιμενικού, καθώς και όχημα του Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησαν έρευνες κατά μήκος της ακτογραμμής. Όμως, μέχρι τη δύση του ηλίου, οι έρευνες δεν απέδωσαν καρπούς.
Πηγή: ΑΜΠΕ - thebest.gr