Το "ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" συμπληρώνει 5 χρόνια δράσης

Συγκινητική και άμεση ήταν για ακόμα μία φορά η ανταπόκριση των εταιρειών στο κάλεσμα του "ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" για προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας.

Το "ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" συμπληρώνει 5 χρόνια δράσης και με την ευκαιρία αυτή αλλά και ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, κάλεσε εταιρείες να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα προσέφεραν οι εταιρείες ΜΕΓΑ Α.Ε., ELBISCO, ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε., ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΑΒ Βασιλόπουλος, ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε., ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε., ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.&Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, το ξενοδοχείο Costa Navarino, τα Μπισκότα Παπαδοπούλου και η εταιρεία ΣΕΡΑΛ ΑΕ.

Τα τρόφιμα και τα είδη ατομικής υγιεινής τα οποία συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Σαλαμίνας, την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Περάματος, το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, το Γηροκομείο Αθηνών και το Φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως.

Το "ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στην προσπάθεια αυτή, καθώς και τις μεταφορικές εταιρείες Σουλτάνογλου Μεταφορές και Μπεγνής Μεταφορές, οι οποίες φρόντισαν να παραδοθούν τα προϊόντα στους προορισμούς τους.
Πηγή: skai.gr