Ευαγγελισμός: Nέο κυλικείο με στόχο τις ανάγκες των ασθενών και των συγγενών τους

Ένα ειδικά διαμορφωμένο κυλικείο για τις ανάγκες των ασθενών, των συγγενών τους, αλλά και του προσωπικού απέκτησε το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Πρόκειται για το άπ καφέ, ίσως το πιο καινοτόμο κυλικείο που λειτουργεί σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Τα παρεχόμενα
είδη καλύπτουν τεχνικά όλες τις διατροφικές απαιτήσεις που είναι αναγκαίες σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα, όπως ο "Ευαγγελισμός".

Έτσι, μπορεί κανείς να βρει στο άπ προϊόντα για πάσχοντες από διαβήτη, λαμβάνοντες θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη, υπερτασικούς, ανθρώπους με δυσανεξία στη γλουτένη, vegan κ.α., ενώ σύντομα θα προστεθούν takeaway πακέτα.

Το σύγχρονης αισθητικής καφέ ανήκει στη Healthy Food που ιδρύθηκε το 2016 και είναι η νεότερη εταιρεία της οικογένειας Χατζηκυριακάκη - οικογένειας επιχειρηματιών με ιστορία στον χώρο της σίτισης από το 1967, όπου ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της από τον τομέα τροφοδοσίας πλοίων γραμμών εσωτερικού και κυρίως κρουαζιερόπλοιων. Το 1996 επεκτάθηκε και στον χώρο του κυλικείων στα νοσοκομεία και στην εστίαση.

Εφαρμόζοντας τους νέους κανονισμούς υγιεινής για την ασφάλεια των τροφίμων, οι εργαζόμενοι της Healthy Food εκπαιδεύονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ώστε να διατίθενται στον καταναλωτή ασφαλή τρόφιμα, ενώ σκοπός της είναι η εφαρμογή καινοτόμων διαδικασιών για την αναβάθμιση με σύγχρονα μέσα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Πηγή: skai.gr