ΠΑΣΟΚ: Νέα επίθεση με μολότοφ στα κεντρικά γραφεία – Αδιάφορος ο κ. Τόσκας

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν τα ξημερώματα άγνωστοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Πενήντα άτομα, περίπου, έριξαν δέκα βόμβες μολότοφ στην είσοδο των γραφείων, προκαλώντας υλικές ζημιές. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Σχολιάζοντας τη νέα επίθεση το κόμμα επιρρίπτει ευθύνες προσωπικά στον αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα:

«Είναι η δέκατη φορά από την ανάληψη καθηκόντων του κ. Τόσκα και το τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ.

Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι», συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει καλώντας και όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση.
 

Την επίθεση καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπογραμμίζει ότι τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία αλλά και το Ποτάμι, το οποίο αναφέρει:

«Είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι ανεπίτρεπτο. Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία και στην καταγγελία της δεν χωρούν αστερίσκοι. Πέραν της φραστικής καταδίκης, είναι καθήκον της πολιτείας να διασφαλίσει τις ομαλές συνθήκες λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα γι' αυτό».

   
Πηγή: skai.gr