Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος ενός εκ των δύο νέων στο Μεσολόγγι

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος ενός εκ των δύο νεαρών που έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Μεσολογγίου, αφού το όχημα στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε αρδευτικό κανάλι, λίγες ώρες μετά το ρεβεγιόν για την αλλαγή του έτους.

Τα αίτια θανάτου του Βασίλη Γρατσάνη διαπιστώθηκαν κατά τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα.

Εντός της Δευτέρας αναμένεται να γίνει και η νεκροψία-νεκροτομή στο δεύτερο θύμα, τον Γιάννη Κορδώση, ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του.

Οι κηδείες των δύο νεαρών θα τελεστούν αύριο Τρίτη. Στις 13:00 θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 15:00 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο η κηδεία του Γιάννη Κορδώση.

Όσον αφορά τις έρευνες για το πώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άνδρες κατέληξε στο αρδευτικό κανάλι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο της αριστερής μπροστινής ρόδας.

Οι δύο άτυχοι νέοι αγνοούνταν επί τρεις ημέρες. Το όχημά τους εντοπίστηκε πρωί Δευτέρας κοντά στο χωριό Κατοχή από το ελικόπτερο που επιχειρούσε στην περιοχή.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ