Συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης ενόψει της επίσκεψης Μπόργιανς

Συνάντηση με τους οικονομικούς Εισαγγελείς είχαν σήμερα Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας -Βεστφαλίας Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς, στις 16 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Ο κ. Μπόργιανς έρχεται στην Αθήνα για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, στον απόηχο και της λίστας που έχει παραδοθεί στα χέρια των εισαγγελικών αρχών η οποία φέρει και το επώνυμό του.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο υπουργείο Δικαιοσύνης συζητήθηκαν επίσης αιτήματα των οικονομικών Εισαγγελέων που θα διευκολύνουν το έργο τους όπως επιπλέον προσωπικό, αλλά και υλικοτεχνική ενίσχυση. Οι αναπληρωτές υπουργοί Δικαιοσύνης και Οικονομικών έδωσαν εντολές για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση μετέσχε και ο γενικός γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης, και στελέχη των συναρμόδιων υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης.
Πηγή: skai.gr