Mεγαλοεπιχειρηματίας πίσω από τη ναυτιλιακή «Arab Wave Shipping»

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες για την υπόθεση εισαγωγής δυο τόνων ηρωίνης από τον Περσικό κόλπο από το πλοίο ΝOOR ONE, σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Το Βήμα.

Στις ελληνικές αρχές φτάνουν νέα στοιχεία για τη δραστηριότητα της ναυτιλιακής εταιρείας ''Arab Wave Shipping" με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνουν οι δικαστικοί λειτουργοί, φαίνεται πως η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2013 από Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος σχετιζόταν και με μεγάλη ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν στοιχεία ότι η εταιρεία αυτή, δημιουργήθηκε για να χρηματοδοτηθεί η αγορά της ηρωίνης.



Επίσης σύμφωνα με το Βήμα, ο επιχειρηματίας που δημιούργησε την εταιρία φέρεται να είχε επαφές με άλλον επιχειρηματία, στην κατοικία του οποίου στη Φιλοθέη βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Οι δικαστικοί λειτουργοί ερευνούν και έναν άλλο κατηγορούμενο που είχε αρνηθεί οποιαδήποτε επαφή με εμπλεκόμενο εφοπλιστή, όμως έχουν εντοπιστεί 176 κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vima.gr, στη δικογραφία για την υπόθεση της ηρωίνης έχουν ενταχθεί και συνομιλίες που έχουν καταγράφει στο πλαίσιο της ερευνάς του πρώην αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για παράνομες ενέργειες στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Πηγή: skai.gr