Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τη Δευτέρα το μεσημέρι αναμένονται oι ανακοινώσεις για τα αίτια του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης δήλωσε ότι υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία περιμένει να επιβεβαιωθούν εργαστηριακά το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να είναι σε θέσει να κάνει κάποιες ανακοινώσεις.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα αναμένεται να δώσει απάντηση αν ο θάνατος του 20χρονου προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή αυτοχειρία.

Η σορός του άτυχου σπουδαστή βρέθηκε την Κυριακή το πρωί σε απόσταση 800 μέτρων από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.



Την ίδια στιγμή, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών “χτενίζει” την περιοχή που βρέθηκε το πτώμα,για τον εντοπισμό τυχόν αντικειμένων, δειγμάτων αίματος και DNA, ενώ το μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στη σορό μεταφέρθηκε στο αρμόδιο τμήμα για περαιτέρω εξέταση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει εισαγγελική εντολή για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Τα συλλυπητήριά της κυβέρνησης στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μετά την ανεύρεση της σορού του σπουδαστή στα Ιωάννινα, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας τη βούληση της πολιτείας να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα βίας. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ζητεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

φωτό και βίντεο από epirusgate.blogspot.com

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Αρμένων Ρεθύμνου, από την είδηση εντοπισμού του πτώματος του Βαγγέλη στα Ιωάννινα. Στο χωριό, που είναι ο τόπος κατοικίας της οικογένειας του νεκρού φοιτητή, δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο επίλογος θα γραφόταν με τον πιο τραγικό τρόπο.

«Είχαμε ελπίδες, είχαμε και φόβους, δυστυχώς οι ελπίδες διαψεύστηκαν» δήλωσε ο θείος του νεαρού.

«Έχω εμπιστοσύνη στην αστυνομία, η λύση του μυστηρίου είναι στη γαλακτοκομική σχολή και την ευρύτερη περιοχή» εκτίμησε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης.

«Δυστυχώς είναι τραγική μέρα για την οικογένεια ελπίζουμε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις και η νεκροτομή θα δώσουν τις απαντήσεις που περιμένει η κοινωνία» τόνισε από την πλευρά του ο ερευνητής Φώντας Bρόσγος.

φωτό από epirusgate.blogspot.gr

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr - epirusgate.blogspot.gr