Φέρετρο στη είσοδο του ΣΚΑΪ – νέα απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφίας

Ξεπέρασε κάθε όριο η αθλιότητα και η προσπάθεια φίμωσης κάθε ελεύθερης δημοσιογραφικής φωνής στην Ελλάδα.

Ομάδα περίπου 40 ατόμων, εγκάθετοι σκοτεινών ανθρώπων που λυμαίνονται και καταδυναστεύουν το χώρο του ποδοσφαίρου στήνοντας αγώνες και αποτελέσματα, έφτασαν στο σημείο την παραμονή του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου, να εναποθέσουν φέρετρο με αναμμένα κεριά στο έδαφος έξω από την είσοδο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, πέταξαν τα κεριά μέσα στην κάσα και τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση προς το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια κατατρομοκράτησης του ΣΚΑΪ, που ρίχνει φως καθημερινά με τις έρευνες του στο σκοτεινό χώρο του ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας την δράση παράνομων κυκλωμάτων.

Το χθεσινοβραδινό περιστατικό αποτελεί μέρος μιας αλληλουχίας γεγονότων που δημιουργούν προβληματισμό για το πού μπορεί να οδηγηθεί αυτή η κατάσταση.

Έχουν προηγηθεί δυο επιθέσεις με χειροβομβίδες εναντίον του κτηρίου του ΣΚΑΪ, μια απόπειρα εμπρησμού με βόμβες μολότοφ, μια επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα, αναρτώνται σχεδόν καθημερινά πανό με υβριστικό περιεχόμενο απέναντι από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ ενώ πριν από λίγες μέρες πραγματοποίησαν και συγκέντρωση έξω από το σταθμό.
Πηγή: skai.gr