Χτυπήματα κατά οικονομικών παραγόντων ετοίμαζαν οι συνεργοί του Μαζιώτη

Τρομοκρατικά χτυπήματα κατά εφοπλιστών και βιομηχάνων ετοίμαζαν τις επόμενες ημέρες συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ένας εκ των σύνεργων συνελήφθη την Πέμπτη στον Βύρωνα, έξω από γκαράζ-κρησφύγετο που είχε μισθώσει τον Ιούνιο ο ίδιος ο Μαζιώτης.

Μάλιστα, πάνω στο μισθωτήριο συμβόλαιο βρέθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του φυλακισμένου πλέον αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα.

Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις και σχεδιαγράμματα από τα οποία προκύπτει ότι θα επιχειρούσαν βομβιστική επίθεση σε οικονομικό στόχο στον Πειραιά ή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Συγγρού.

Από την γραφολογική εξέταση προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», ότι το ίδιο άτομο που είχε μισθώσει το χώρο στο Βύρωνα είχε αγοράσει με το ψεύτικο όνομα Μιχελάκης το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης και η καταζητούμενη σύντροφός του, Πόλα Ρούπα.

Στο γκαράζ-κρησφύγετο της οδού Δενισλίου, σύμφωνα με την ίδια αστυνομική πηγή, βρέθηκαν εξαρτήματα του κλεμμένου αυτοκινήτου που εξερράγη παγιδευμένο με εκρηκτικά έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, στις 10 Απριλίου. Ο Μαζιώτης έχει αναλάβει την ευθύνη για την εν λόγω επίθεση.

Ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ