Δυο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας από αυτοκινητικά στην Κρήτη

Δυο νεκροί, και ένας σοβαρά τραυματίας που δίνει μάχη για τη ζωή του, είναι ο απολογισμός από τρία τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής στα Χανιά, στην περιοχή Αγροκηπίου, ένας 48χρονος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με το zarpa.gr στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Χανίων που διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργούν οι αρμόδιες αρχές.

Παράλληλα, νωρίς το πρωί της Κυριακής ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε στους Αγίους Αποστόλους Χανίων. Ένας 25χρονος κατέληξε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Χανίων όπου δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ όταν το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, προκειμένου να απεγκλωβίσει τον 25χρονο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Τέλος, την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε λίγο πριν τις 6.30 τα ξημερώματα μια 19χρονη κοπέλα στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με το goodnet.gr το άτυχο κορίτσι επέβαινε σε μηχανή που οδηγούσε νεαρός φίλος της. Κάτω από άγνωστες συνθήκες και ενώ ο οδηγός κινούνταν στη λεωφόρο Σταμαθιουδάκη, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να ανατραπούν. Η 19χρονη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και κατέληξε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου μεταφέρθηκε, ενώ ο νεαρός οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το μοιραίο περιστατικό ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου.
Πηγή: skai.gr