ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές θα γίνουν διακοπές ρεύματος από τις 7μμ έως τις 11μμ

Διαβάστε ακόμη: Ψέμματα και αλήθειες για τη ΔΕΗ

Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα με τις διακοπές ηλεκτροδότησης σε διάφορες περιοχές της χώρας για τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ,  στο πλαίσιο των 48ωρων επαναληπτικών απεργιών της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ.

Τονίζει, δε, ότι αν είναι αναγκαίες οι διακοπές ρεύματος, αυτές θα επιμερισθούν κατά τρόπο δίκαιο, δηλαδή θα είναι κυλιόμενες ανά περιοχή, συμβουλεύει να αποφεύγονται τα ασανσέρ και απευθύνει έκκληση για περιορισμό της χρήσης ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών κυρίως κατά τις ώρες αιχμής.

Ειδικότερα
, ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι, σήμερα, Πέμπτη, μετά από σχετική εντολή του ΑΔΜΗΕ – είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην ηπειρωτική χώρα (διασυνδεδεμένο σύστημα), κατά το χρονικό διάστημα από 19.00 έως 23.00, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή.

Επίσης, είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην Κρήτη, κατά το χρονικό διάστημα από 20.00 έως 22.00, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή.

Υπογραμμίζεται ότι τα προγράμματα περικοπών είναι ενδεικτικά, σκοπό έχουν τη διευκόλυνση των καταναλωτών για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών τους και τίθενται σε εφαρμογή μόνον εφόσον επιβεβαιωθεί από τον ΑΔΜΗΕ (ηπειρωτική χώρα), στη δεδομένη χρονική στιγμή, η ανάγκη υλοποίησής τους, γεγονός που δεν συνέβη σήμερα, κατά τις μεσημβρινές ώρες, με αποτέλεσμα τη μη πραγματοποίηση του πρωινού προγράμματος περικοπών.

Από την πλευρά του ο ΔΕΔΔΗΕ,  αναφέρει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τήρησης των προγραμμάτων περικοπών και έγκαιρης ενημέρωσης των καταναλωτών, σε περίπτωση ανάγκης αιφνίδιας μεταβολής τους.

Oι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται και από την ειδική τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ 210-6241860, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Το πρόγραμμα περικοπών αναλυτικά: 

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών Αττικής 03 07 2014 βράδυ

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών Θεσσαλονίκης απόγευμα 03 07 2014

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών Μακεδονίας Θράκης πλην Θεσσαλονίκης το απόγευμα και βράδυ της 03.07.2014

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών Κεντρικής Ελλάδας το απόγευμα και βράδυ της 03.07.2014

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών Κρήτης απόγευμα-βράδυ 03-07-2014

Ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών Πελοποννήσου Ηπείρου το απόγευμα και βράδυ της 03.07.2014

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ