Ολοκληρώθηκε η κηδεία Καπελώνη, ακολουθεί η κηδεία Φουντούλη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, το μεσημέρι της Δευτέρας, η κηδεία του 22χρονου Μανώλη Καπελώνη, ενός εκ των δύο νεκρών της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε την Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Η οικογένεια του θύματος εσκεμμένα είχε δώσει στη δημοσιότητα διαφορετική ώρα έναρξης της κηδείας. Η κηδεία τελέσθηκε στο κοιμητήριο της Αρτέμιδας.

Εν τω μεταξύ, στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο, θα γίνει η κηδεία του έτερου θύματος, Γιώργου Φουντούλη.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της οικογένειάς του να παραστούν όλοι οι φίλοι του «όχι σαν χρυσαυγίτες», αλλά ως «φίλοι που θέλουν να τιμήσουν το φίλο τους».

Παράλληλα, με γραπτή δήλωσή τους, οι γονείς του θύματος ζητούν να μην παρευρεθεί «κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα» στην κηδεία.

Τέλος, η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη ζητά, αντί στεφάνων και λουλουδιών, όποιος επιθυμεί να δώσει χρήματα για την ενίσχυση του ιδρύματος όπου φοιτά η αδελφή του θύματος, Ειρήνη, η οποία έχει ειδικές ανάγκες.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ