Οικογένεια Φουντούλη: Δεν θέλουμε αίμα, πολιτικούς ή «χρυσαυγίτες» στην κηδεία του Γιώργου

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Ηρακλείου, στις 15:00 το απόγευμα της Δευτέρας, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη, ενός εκ των δύο νεκρών της αιματηρής επίθεσης που έλαβε χώρα την Παρασκευή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σε ανακοίνωσή τους, οι γονείς του θύματος τονίζουν πως δεν θέλουν αίμα, αφότου το παιδί τους «πότισε την άσφαλτο με το αίμα του», αλλά ούτε τιμή, καθώς γνωρίζουν την «ακεραιότητα και την εντιμότητα» του γιου τους.

Παράλληλα, οι γονείς ζητούν να μην παρευρεθεί «κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα», σημειώνοντας μάλιστα πως θέλουν οι φίλοι του γιου τους να είναι παρόντες «όχι σαν χρυσαυγίτες», αλλά «σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν το φίλο τους».

Τέλος, η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη ζητά, αντί στεφάνων και λουλουδιών, όποιος επιθυμεί να δώσει χρήματα για την ενίσχυση του ιδρύματος όπου φοιτά η αδελφή του θύματος, Ειρήνη, η οποία έχει ειδικές ανάγκες.

Εν τω μεταξύ, σε άγνωστη τοποθεσία, στην περιοχή της Αρτέμιδας, θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του άλλου νεκρού της επίθεσης, του Μανώλη Καπελώνη.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ