Αποκαλύπτουν κινητοποίηση των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ακόμα δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής εμπλέκουν σε εγκληματικές και άλλες παράνομες ενέργειες δυο νέοι μάρτυρες που κατέθεσαν χθες και σήμερα το βράδυ στις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον ένα βουλευτή έχουν παρουσιάσει στοιχεία εμπλοκής του και σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Εν τω μεταξύ, κινητοποίηση μελών της Χρυσής Αυγής πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες, από τη χθεσινή κατάθεση κατηγορούμενου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποκάλυψε στην ανάκριση ότι 10 λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ειδοποιήθηκαν όλοι μέσω SMS να πάνε στην τοπική οργάνωση.

Όπως είπε παραξενεύτηκε με την ώρα του SMS και τηλεφώνησε στο Ρουπακιά, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στον πυρηνάρχη Νικαίας Γιώργο Πατέλη, που του είπε να πάει οπωσδήποτε στην τοπική.

«Όταν φθάσαμε εκεί, είπε, η τοπική ήταν κλειστή αλλά βρήκα άλλους συναγωνιστές με στολές παραλλαγής πάνω σε μηχανάκια, που είχαν και αυτοί ειδοποιηθεί».

Στη συνέχεια μίλησαν με τον Πατέλη και τον ρώτησαν «που είναι το φορτηγό για τα τρόφιμα και μας απάντησε ποιο φορτηγό εδώ πάμε να δώσουμε μάχη. Πιάσανε δυο δικούς μας και πάμε να δώσουμε μάχη».

Κάποια στιγμή αργότερα τηλεφώνησα στον Ρουπακιά και μου είπε ότι είχε συλληφθεί, πρόσθεσε...

Εν τω μεταξύ, μαρτυρικές καταθέσεις από πρόσωπα που έχουν τεθεί στο καθεστώς του
προστατευόμενου μάρτυρα έχει λάβει τις τελευταίες ώρες ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα,
νέα κατάθεση ζήτησε να δώσει
στον ανακριτής 37χρονος χρυσαυγιτης, ο οποίος το μεσημέρι κρίθηκε προφυλακιστέος και κατηγορείται ότι άρχισε να κινητοποιεί μέσα από την καφετέρια άλλους χρυσαυγιτες να στήσουν καρτέρι στον Φυσσα.

Στο μεταξύ, νέες έρευνες για τη Χρυσή Αυγή προαναγγέλλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας με συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής.  Επιβεβαιώνει ότι διεφθαρμένοι αστυνομικοί συνεργάζονταν με τη Χρυσή Αυγή και επισημαίνει ότι η πολιτική εντολή είναι πλήρης κάθαρση.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ