Ως αρχιεκπαιδευτή ταγμάτων εφόδου δείχνουν τον Κασιδιάρη συνομιλίες της οικογένειας Ρουπακιά

Ως αρχιεκπαιδευτής των «ταγμάτων εφόδου» της Χρυσής Αυγής κατονομάζεται ο συλληφθείς βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ της αδελφής του Γιώργου Ρουπακιά και μίας άλλης γυναίκας.

Η φίλη της οικογένειας Ρουπακιά κατηγορεί τον Κασιδιάρη για τον γεγονός ότι αρνήθηκε πως γνωρίζει τον Γιώργο Ρουπακιά, τη στιγμή που αυτός «εκπαίδευσε» τα μέλη των ταγμάτων εφόδου και «τους έκανε να γίνονται δολοφόνοι».

«Εσύ τους έκανες και εσύ αυτή τη στιγμή τους απαρνείσαι. Δηλαδή είναι τρελό να τους αδειάζεις», συμπληρώνει η φίλη της οικογένειας του 45χρονου δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Παράλληλα, η φίλη της οικογένειας Ρουπακιά σημειώνει πως εάν ήταν τη θέση του 45χρονου δράστη θα «τους ξεφτίλιζα, θα τους έβγαζα και θα τους ξεμπρόστιαζα», συμπληρώνοντας πως «θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει κι ας πέθαινα, κι ας πέθαινα».

Η εν λόγω συνομιλία έγινε μέσω του τηλεφώνου της συζύγου του Γιώργου Ρουπακιά, στο οποίο έχει γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ