«Το παιδί μου τα έβαλε με τρεις... δεν είχε ούτε γρατσουνιά, μόνο το μαχαίρι του δολοφόνου»

«Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας με βίντεο από τη σκηνή της βίας έξω από την καφετέρια», έκανε το λάθος και το πήγε στην αστυνομία, δήλωσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην Αννα Μπουσδούκου.

Όπως τόνισε η μητέρα του αδικοχαμένου νέου, ενώ έβλεπαν μπάλα, κάποιος θαμώνας της καφετέρια, που δεν ήταν μέλος της παρέας του Παύλου, είπε κάτι για κάποιον.

Στη συνέχεια η παρέα του θύματος έφυγε από την καφετέρια και ο Παύλος Φύσσας, με σκοπό να τους προστατέψει, τους είπε να σκορπίσουν στα στενά, ώστε να καθυστερήσει όσους είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω.

Η μητέρα τόνισε, ότι η κοπέλα του δεν έφυγε και έτρεξε στην αστυνομία που ήταν παραδίπλα. Όπως είπε, ήταν έξι μηχανές με 12 άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Τους εκλιπαρούσε φωνάζοντας, πηγαίνετε, θα γίνει κακό. Και της απάντησαν ‘θα πάμε να τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια’;».

Όπως εξήγησε η κα. Φύσσα, ο γιος της τους αντιμετώπισε, αλλά ήρθε ο άλλος (Ρουπακιάς) ανάποδα με το αυτοκίνητο και του είπε «θα σε καθαρίσω».

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δεν είχε προηγούμενα με κανέναν, ήταν άγνωστοι, αλλά ο Ρουπακιάς ήταν πληρωμένος δολοφόνος και τον έστειλαν. «Ειδοποιήθηκε μέσα από την καφετέρια, τον ειδοποίησαν για να σκοτώσει έναν και έτυχε να σκοτώσει το παιδί μου. Το σκότωσαν γιατί έμεινε να υπερασπιστεί τους φίλους του».

«Φωνάζω από χθες μη μου βάζετε ταμπέλες στο παιδί μου. Ελεύθερο μυαλό ήταν και τίποτε άλλο. Και αν θέλετε να μάθετε ακριβώς ποιος ήταν, ακούστε τα τραγούδια του. Δεν υπήρξε με κανέναν προηγούμενο. Άγνωστοι ήταν», είπε χαρακτηριστικά η κα. Φύσσα.

Μάλιστα, τόνισε πως αυτόπτης μάρτυρας είπε «πείτε στον πατέρα του ότι έχετε λεβέντη γιο, το παιδί μου τα έβαλε με τρεις και δεν είχε γρατσουνιά. Μόνο το μαχαίρι του δολοφόνου είχε πάνω του».

Μιλώντας στο σταθμό μας, ο πατέρας του ζήτησε να βρεθεί αυτός που έκανε το τηλέφωνο, να γίνει σύντομα η δίκη, να δικαστεί και να εκτελεστεί.

Όπως είπε υπήρξε ειδοποίηση από Χρυσαυγίτες «να πάμε να δείρουμε εξτρεμιστες», και επανέλαβε ότι ο γιος του πολιτικά δεν άνηκε πουθενά.

Όπως είπε ο κ. Φύσσας, ο Ρουπακιάς είχε εντολή να σκοτώσει, προσθέτοντας ότι το χτύπημα που δέχτηκε στην καρδιά ήταν επαγγελματικό και μάλιστα ο δολοφόνος το έστριψε για να μπει αέρας.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ