Κλείσιμο

Τσοχατζόπουλος: Να απαλλαγεί η Βίκυ Σταμάτη, αναλαμβάνω την ευθύνη

Έκκληση προς το δικαστήριο να απαλλάξει τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη και να διακόψει την προσωρινή της κράτηση απηύθυνε την Πέμπτη, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής απολογίας του για την υπόθεση των μιζών στα εξοπλιστικά προγράμματα, ο κ. Τσοχατζόπουλος χαρακτήρισε για μία ακόμη φορά άδικη την προσωρινή κράτηση της κ. Σταμάτη, προσθέτοντας πως αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη.

Από την πλευρά της, η συγκατηγορούμενη και πρώην λογίστρια του κ. Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, σημείωσε πως κατά την πρώτη απολογία της κατέθεσε ό,τι γνώριζε και υπέπεσε στην αντίληψή της για την όλη υπόθεση.

Προσέθεσε όμως ότι δέχθηκε πιέσεις από συγκατηγορουμένους της να μιλήσει για γεγονότα που η ίδια δεν γνώριζε, και κατονόμασε τον Νικόλαο Ζήγρα και τη δικηγόρο Ταλίτα-Τσεκούρα.

Οι συμπληρωματικές απολογίες σηματοδοτούν την αυλαία για αυτή τη φάση της υπόθεσης, καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αγορεύσουν οι εισαγγελείς και να προτείνουν την ενοχή των εμπλεκόμενων στην επίμαχη υπόθεση.
Πηγή: Ιωάννα Μάνδρου, Newsdesk ΣΚΑΙ