Ρέμος στον ΣΚΑΪ: Όχι στην στοχοποίηση καλλιτεχνών, όχι σε κυνήγι μαγισσών

Την αντίθεσή του στην στοχοποίηση καλλιτεχνών που εμφανίζονται σε καταστήματα που σφραγίζει το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Αντώνης Ρέμος, με αφορμή το λουκέτο σε κέντρο διασκέδασης στην Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας, στο οποίο τραγουδούσε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε ότι «δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούνται καλλιτέχνες επειδή υπάρχουν επιχειρηματίες που προβαίνουν σε οικονομικές ατασθαλίες».

«Δεν μπορεί εμείς οι καλλιτέχνες να απολογούμαστε για φορολογικές παραβάσεις, που έκαναν κάποιοι άλλοι. Ασφαλώς και ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται. Πρέπει όμως να σταματήσει το κυνήγι μαγισσών" κατέληξε» ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Αντιδρώντας, ο καλλιτέχνης ανέφερε το Σάββατο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Καλημέρα φιλαράκια μου. Για άλλη μια φορά καλούμαι να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να μη βάζουν μυαλό». «Η Πολιτεία καλά κάνει και ελέγχει και οποίος δεν συμμορφώνεται να τιμωρείται! Για πόσο ακόμη θα είμαστε υπόλογοι για αμαρτίες άλλων;» διερωτήθηκε ο τραγουδιστής.

Το Σώμα προχώρησε το Σάββατο σε νέο λουκέτο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, αυτή τη φορά στους Αμμόλοφους Καβάλας.

Σε έλεγχους που διενεργήθηκαν από την Παρασκευή, βεβαιώθηκαν συνολικά 35 παραβάσεις. Οι αρχές συνέλαβαν συνολικά 15 άτομα για διάφορες παραβάσεις, τα οποία και θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Άλλες δυο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε χώρια των δήμων Γιαννιτσών Πέλλας και Αμφίπολης Σερρών για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ