Κλείσιμο

Τον Μαζιώτη «βλέπει» η αντιτρομοκρατική πίσω από την επίθεση των Πυρήνων

Το φυγόδικο μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη, και ασύλληπτα μέλη άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων «βλέπουν» οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πίσω από την επίθεση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, στη Δάφνη, την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαζιώτης βρίσκεται στην Αθήνα. Μάλιστα, από μερικές ημέρες στήθηκε επιχείρηση για την σύλληψή του σύλληψής του, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα.

Ο Μαζιώτης χαρακτηρίζεται από τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής ως ο «συνδετικός κρίκος» μεταξύ διάφορων τρομοκρατικών οργανώσεων, τα μέλη των οποίων είτε παραμένουν ασύλληπτα, είτε ήταν ανενεργά και συστήνουν κοινό μέτωπο δράσης.

Υπενθυμίζεται πως η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση κατά του αυτοκινήτου της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού την Παρασκευή, μέσω ιστοσελίδας του αντι-εξουσιαστικού χώρου.

Στην προκήρυξη ανάληψης ευθύνης, η οργάνωση προανήγγειλε κι άλλες επιθέσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως σαν «Φοίνικας, οι πυρήνες αναγεννώνται από τις στάχτες τους».
Πηγή: Μιχάλης Τεζάρης