Εκπυρσοκρότησε το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Α. Γρέγου!

Το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγή Αντώνη Γρέγου εκπυρσοκρότησε νκατά τη διάρκεια που ο βουλευτής βρισκόταν στη δυτική φυσσούνα του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος για να επιβιβαστεί σε πτήση.

Το όπλο που έδωσε στους αστυνομικούς ο κ. Γρέγος, προκείμενου να τοποθετηθεί σε φάκελο ώστε να το παραλάβει μετά το ταξίδι, άγνωστο πώς εκπυρσοκρότησε σε σημείο ελέγχου κοντά στο check in, και η βολίδα καρφώθηκε στο πάτωμα χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Δεν υπάρχει μέρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην προκαλούν με την ακραία συμπεριφορά τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ:

"Δεν υπάρχει μέρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην προκαλούν με την ακραία συμπεριφορά τους, αλλά και τη συνολικότερη στάση τους. Τη μία είναι η προσπάθεια να μετατρέψουν το κοινοβούλιο σε αρένα, την άλλη είναι η επίθεση σε ανυπεράσπιστο οδηγό, την επόμενη είναι οι επιθέσεις κατά μεταναστών. Τελευταίο κρούσμα η εκπυρσοκρότηση όπλου βουλευτή της Χρυσής Αυγής! Με αφορμή και αυτό το περιστατικό, καλούμε την Πολιτεία να ελέγξει τις άδειες οπλοφορίες που έχουν οι βουλευτές της, δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν την ίδια τη δικαιοσύνη".
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ